Recorded TV HD Addin

User avatar
IT Troll

Posts: 1048
Joined: Sun Nov 27, 2011 9:42 am
Location: Edinburgh, UK

HTPC Specs: Show details

#381

Post by IT Troll » Mon Jan 09, 2023 10:50 pm

I’m guessing you used a third party app to apply the custom background. These can make system changes which then override other preferences. You can however use the theme apps to manually customise the menu strips to your own choosing.

I’m not in an ATSC region and so can’t help on that one.
Are you a Recorded TV HD user or want to give it a try? Check out the new community-made update; Recorded TV HD v2.1.1

User avatar
Hi-Def_PCs

Posts: 34
Joined: Sun Mar 14, 2021 6:24 pm
Location: Salem, Oregon USA

HTPC Specs: Show details

#382

Post by Hi-Def_PCs » Thu Jan 12, 2023 3:17 pm

IT Troll wrote:
Mon Jan 09, 2023 10:50 pm
I’m guessing you used a third party app to apply the custom background. These can make system changes which then override other preferences. You can however use the theme apps to manually customize the menu strips to your own choosing.
Yes, I used Media Center Studio, just for the custom background. So based on your comment, I
looked closer into MCS and used the menu customizer. Thank you for the tip, here is the result.

https://imgur.com/0ocujm7 Now the whole WMC menu list shows without any scrolling. :thumbup: :D

Post Reply