3 years running. now boom, won't run.

Post Reply
trs71

Posts: 18
Joined: Tue Apr 18, 2017 5:09 pm
Location:

HTPC Specs: Show details

3 years running. now boom, won't run.

#1

Post by trs71 » Fri Apr 08, 2022 2:21 pm

:o :o Hi,

I HAD- WMC running on win8 for 3 years after screwing around with trying to do it on 10 for years...

short go of it- last update for my hd homerun installed new C= software, I think.

WMC won't run, go to start up a fresh install screen even after actually finishing it and it's "working", but the next reboot, same thing. wiped out, need to run setup, search channels, etc

Also, install/uninstalled from windows features..

image restored to 3 months ago-works untill I update.

log-
Problem signature:
Problem Event Name: CLR20r3
Problem Signature 01: ehshell.exe
Problem Signature 02: 6.3.9600.16384
Problem Signature 03: 5215efc2
Problem Signature 04: mscorlib
Problem Signature 05: 4.8.4480.0
Problem Signature 06: 61d66768
Problem Signature 07: 340
Problem Signature 08: 10
Problem Signature 09: System.Security.Security
OS Version: 6.3.9600.2.0.0.256.103
Locale ID: 1033
Additional Information 1: a701
Additional Information 2: a70101a599ba511c2f4f47e813d00f77
Additional Information 3: ffff
Additional Information 4: ffffbd81c8e71e374b9ee12e6ea0055e

http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=280262

If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt

ideas???????????

Kenneth Burns

Posts: 11
Joined: Wed Sep 30, 2015 4:24 pm
Location:

HTPC Specs: Show details

#2

Post by Kenneth Burns » Fri Apr 08, 2022 9:08 pm

The symptoms sound similar to the permissions issue associated with KB5011564. You might try the fix. I've just turned off updates for now.

https://thegreenbutton.tv/forums/viewto ... 07#p147507

trs71

Posts: 18
Joined: Tue Apr 18, 2017 5:09 pm
Location:

HTPC Specs: Show details

#3

Post by trs71 » Sun Apr 17, 2022 10:12 pm

Thanks for the fix, I kinda decided to see what refresh windows does or reinstall, so it will keep my key.

I can't do it from the repair feature, I need files.

My problem is what .iso do I need? I tried to lots and it always says wrong disk

dougpowers1965

Posts: 5
Joined: Thu Apr 21, 2016 3:49 am
Location:

HTPC Specs: Show details

#4

Post by dougpowers1965 » Wed Jun 01, 2022 1:12 am

I feel your pain and frustration. What worked for me was setting WMC to run as Administrator and it works as normal. Hope this helps. :)

Post Reply